„Si veni barbatul la femeie” incheie stagiunea TAB

Teatrul de Arta Bucuresti se pregateste de vacanta: sambata, 11 iunie, la ora 20.15, sunteti asteptati la spectacolul SI VENI BARBATUL LA FEMEIE de Semion Zlotnikov, reprezentatie care va si incheia stagiunea 2015-2016 a TAB. Urmatoarea stagiune se va deschide la toamna, cand teatrul promite ca va reveni cu forte proaspete si noutati.

„Piesa, o mica bijuterie dramatica, ornata cu elemente de satira, farsa si capricii romantice, aduce in prim-plan lipsa de comunicare intr-un cuplu, oricare ar fi acesta si orice “bagaje” ale vietii ar purta cei doi parteneri. Versiunea oferita in spectacolul „Si barbatul veni la femeie” este cea a unui Adam si o Eva din Rusia post-sovietica si devine un turnir actoricesc pentru un duo actoricesc de exceptie.” (Madalina Dumitrache)

Biletele costa 31,5 lei, respectiv 21 lei (pentru studenti/elevi/pensionari) si se pot cumpara de pe www.teatruldearta.ro/bilete si Eventim.ro.
Rezervari: 0737.904.932 / rezervari@teatruldearta.ro
Biletele rezervate trebuie achizitionate cu minimum o zi inainte de data spectacolului. Valabilitatea rezervarii se pierde pentru biletele neridicate pana in pre-ziua evenimentului ori in cazul neconfirmarii telefonice a acesteia, in ziua spectacolului.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.