Myrath si Dirty Shirt deschid concertul Megadeth din 13 iulie

Phoenix Entertainment, organizatorii concertului Megadeth, care va avea loc pe 13 iulie la Arenele Romane, au anuntat ca in deschiderea evenimentului vor canta doua trupe foarte iubite de public si anume Myrath (Oriental Metal) din Tunisa/Franta si Dirty Shirt (crossover folkcore metal) din Romania.

Franco-tunisienii de la Myrath au reusit in doar cativa ani sa ocupe un loc important in topul celor mai apreciate si respectate formatii din comunitatea internationala de rock si metal, iar cel mai recent album al lor, “Legacy”, se bucura de reactii foarte bune si a putut fi ascultat live atat in SUA, cat si in Europa.

Dirty Shirt este una dintre cele mai active si originale trupe de rock din Romania, remarcandu-se prin castigarea locul al doilea la Wacken Metal Battle in 2014. Stilul lor unic este rezultatul imbinarii unor elemente muzicale din rock, metal, folclor romanesc, funk, electro si nu numai. Cel mai recent album, “Dirtylicious”, lansat in 2015, a devenit deja popular in randul fanilor muzicii rock din Romania.

Megadeth, legendele Thrash Metal-ului american si de pretutindeni, vor promova in Romania cel mai recent album al trupei, „Dystopia”, clasat pe locul al treilea in topul general Billboard 200 si pe primul loc in topurile Billboard Hard Rock si Billboard Rock Albums. Fanii prezenti la concert vor avea ocazia sa asculte si piese celebre din discografia formatiei precum „Symphony of Destruction” sau „A Tout Le Monde”.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim si pe www.eventim.ro. Acestea sunt disponibile la pretul de 120 lei, iar in ziua concertului pretul unui bilet va fi de 145 lei.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.