Sabaton si Accept vor canta anul viitor la Arenele Romane

Trupele Sabaton (Suedia) si Accept (Germania) vor sustine un concert la Arenele Romane din Capitala, in cort incalzit, pe data de 11 martie 2017, in cadrul turneului “The Last Tour”. Primele 200 de bilete au pret special si se gasesc exclusiv pe www.iabilet.ro. Evenimentul este organizat de Metalhead.

Wolf Hoffmann, chitaristul ACCEPT, a declarat ca intre cele doua trupe exista o prietenie stransa si in trecut a fost o bucurie sa cante impreuna cu Sabaton, pe care o considera un model pentru formatiile tinere. Nu doar Accept asteapta cu nerabdare acest turneu comun, ci si cei de la Sabaton, bateristul Pär Sundström promitand ca va fi cel mai tare turneu al lor din toate timpurile.

Biletele pot fi achizitionate atat in format electronic pe www.iabilet.ro cat si in format fizic din reteaua iaBilet (Magazinul Muzica, reteaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agentiile Perfect Tour, la Hard Rock Cafe, cele 1500 de automate self-serving ZebraPay, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex si Beraria H)

Oferta Earlybird va aduce bilete la urmatoarele preturi:

Golden Circle in fata scenei (earlybird – doar 200 de bilete): 155 lei

Acces General (earlybird – primele 200 de bilete): 95 lei

Dupa epuizarea primelor 200 de bilete, preturile devin:

Golden Circle – 170 de lei si

Acces General – 110 de lei pana pe 1 decembrie

Dupa 1 decembrie biletele vor costa 190 de lei Golden Circle respectiv 130 de lei Acces General. La intrare, biletele Acces General vor costa 150 de lei, cele Golden Circle cel mai probabil urmand sa fie sold out foarte repede.

Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 300 de persoane.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *