Teatru in curtea TVR: Pitroceli muzicale si Povestiri Mineresti

Dupa cum v-am anuntat acum catava vreme, Teatrul de Arta Bucuresti joaca o serie de spectacole pe scena amenajata in curtea TVR din Calea Dorobanti, nr. 191. Serilor de evenimente in aer liber anuntate pentru luna iulie li se mai adauga una: pe 8 iulie, se va juca spectacolul “Pitroceli muzicale si Povestiri Mineresti” cu Zoltan Butuc.

Spectacolul are la baza “Povestiri mineresti” de I.D. Sarbu si “Pitroceli muzicale” pe poeme de Nichita Stanescu, Jozsef Atilla, Vasko Popa.

“Ce ma intereseaza pe mine este readucerea la lumina a unor texte bogate in continut si semnificatii. Datatoare de speranta. Ma mai intereseaza o minima reparatie in fata acestui colos al culturii romane care este Ion Dezideriu Sirbu, pe nedrept uitat. Lasat deoparte. Readucerea basmului in cotidianul nostru atat de lipsit de Poveste si aspiratii inalte. Am crezut despre demersul meu ca e desuet si va fi refuzat. NU e asa!!! Avem in continuare nevoie de Basm, de Poveste, de Poezie.” (Zoltan Butuc)

Reprezentatia are loc in aer liber, pe scena amenajata in curtea Televiziunii Romane.
Accesul la spectacol se face in baza biletelor, pe la intrarea din str. Ermil Pangrati nr. 8-10, incepand cu ora 20.00.
Pret bilet: 31,5 lei intreg / 21 lei (elevi, studenti, pensionari)
Biletele pot fi achizitionate de la:
– casa de bilete: statia de Metrou Unirii 1, intrarea dinspre Curtea de Apel, vis-a-vis de Casa de abonamente elevi si studenti (luni-vineri: 9.00 – 19.00; sambata: 10.00 – 14.00)
De asemenea, biletele pot fi achizitionate si online, de la www.teatruldearta.ro/bilete si Eventim.ro.
Rezervari la tel. 0737.904.932 si e-mail rezervari@teatruldearta.ro.
Biletele rezervate pot fi achizitionate direct in seara spectacolului (cu reconfirmare telefonica a rezervarii, in ziua reprezentatiei), de la casa de bilete amenajata la intrarea in TVR, din strada Pangrati nr. 8-10, incepand cu ora 19.30.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *