Behemoth si Bucovina deschid lista trupelor de la Metalhead Meeting 2017

Formatia poloneza de blackened death metal Behemoth este primul nume anuntat pentru a sasea editie a festivalului Metalhead Meeting, care va avea loc pe 29-30 iunie 2017, la Arenele Romane. Al doilea nume confirmat de organizatori este Bucovina (Romania), castigatoare a multor premii la Galele Metalhead Awards de anii trecuti.

Cu 25 de ani de activitate in spate, Behemoth este una dintre trupele foarte apreciate de metalistii romani. La Metalhead Meeting Festival 2017, polonezii vor sustine un show cu durata de 90 de minute, timp in care vor canta atat piese cunoscute din discografia trupei, cat si melodii noi, de pe viitorul album. Bucovina, si ea o trupa cu mare succes la public, revine in Bucuresti cu promisiunea de a oferi fanilor cateva surprize care sa merite asteptarea pana in iunie 2017. 🙂

Pentru ca organizatorii doresc sa ofere o experienta deosebita celor prezenti la eveniment, si nu doar niste simple show-uri, ei se concentreaza pe a oferi concerte de calitate pentru un public premium. Afirmatia este sustinuta de numele prezente la editiile de anii trecuti ale festivalului, pe scenele Metalhead Meeting fiind prezente formatii precum: Kreator, Rotting Christ, Sepultura, Moonspell, Satyricon, Paradise Lost, Amorphis si altii. Pentru anul acesta, cei de la Metalhead promit „un lineup exploziv”. 🙂

Abonamentele earlybird se gasesc pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea la pretul de 150 de lei Acces General si 200 de lei Golden Circle, in fata scenei.

De asemenea, exista spre vanzare si pachete Five Pack prin care se pot cumpara 5 abonamente la pret de 4 in zona Acces General. Si pentru ca Shine Festival este in 2017 exact dupa Metalhead Meeting (adica pe 1 si 2 iulie, tot la Arenele Romane), organizatorii au decis sa ofere si pachete cu 20% reducere pentru participarea la ambele festivaluri, tot in zona Acces General.

Numarul de abonamente Golden Circle este limitat la 500 de bucati, iar numarul total de abonamente puse in vanzare pentru festival este de doar 5000.

Informatii noi vor continua sa apara pe Facebook event-ul creat, care poate fi accesat AICI.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.