9-11 septembrie: Balkanik Festival

Timp de trei zile, intre 9 si 11 septembrie, in Gradina Uranus din cartierul Uranus-Rahova, Balkanik Festival revine cu cea de-a sasea editie si propune cel mai provocator line-up de pana acum, care va reuni magia vocilor lumii arabe, indiene, turcesti si egiptene cu emotia sunetelor din Europa de Est.

Printre primele capete de afis confirmate se numara Taraf de Haidouks si Kocani Orkestar, doua trupe mult asteptate pe aceeasi scena, in formula rara Band of Gypsies si starul muzicii arabe, Omar Souleyman. Un spectacol extraordinar, pentru prima data pe o scena din Romania este Bollywood Masala Orchestra. Pe scena mare din Gradina Uranus vor mai urca Antwerp Gypsy-Ska Orkestra, Cumbus Cemaat si Orange Blossom.

Abonamentele early bird sunt disponibile pe www.eventbook.ro la pretul de 100 lei. Biletele de o zi vor fi puse in vanzare la data de 15 august si vor costa 50 lei, iar pretul abonamentelor va fi 120 lei.

Balkanik Festival este organizat de Asociatia Culturala Metropolis, cu sprijinul Primariei Sectorului 5, ARCUB, Administratiei Fondului Cultural National.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.