„In camp electric” a ajuns la editia a treia

Fundatia “Domeniul Otetelisanu”, in parteneriat cu DanaArtGallery, Arts United si Asociatia Help Autism anunta cea de-a treia editie a proiectului “In camp electric”, derulat in cadrul seriei de rezidente dedicate mediului artistic si industriilor creative, initiata si gazduita de Conacul Otetelisanu. Evenimentul inceput ieri se va desfasura pana pe 15 august.

Ajuns la cea de-a treia editie, proiectul «In camp electric» devine unul international, cu artisti invitati din Romania, Germania si Norvegia. Printre pictorii invitati anul acesta se numara Ekaterina Mitichkina si Thomas Richter din Germania, Manuel Portioli din Norvegia, alaturi de Magdalena Pelmus, Bogdan Pelmus, Daniela Zbarcea si Aurel Tar din Romania.

O parte dintre lucrarile realizate in cadrul acestui program vor fi incluse in Colectia Otetelisanu, tablourile urmand sa fie expuse in cadrul unui eveniment unic, care va avea loc la Galeria Odeon din Bucuresti. La finalul programului, va fi organizata o licitatie online pe platforma Lavacow, prima casa de licitatii online europeana dedicata artelor emergente. Un procent din banii obtinuti in urma acestei licitatii vor fi donati asociatiei HelpAutism din Romania.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.