Tenorul Alessandro Safina canta in decembrie la Cluj-Napoca

Tenorul italian ALESSANDRO SAFINA va concerta pe data de 14 decembrie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, aducandu-le celor care vor lua parte la show un melanj de pop cu opera, alcatuit din melodii pasionale combinate cu pasaje de opera apartinand celor mai valorosi compozitori de muzica clasica.

Organizatorii concertului le fac o propunere interesanta celor care vor sa participe la concert: pana la 15 august pot profita de oferta 1+1. Prin achizitionarea unui bilet valabil pentru concertul Alessandro Safina, de la oricare dintre casele de bilete ale agentiilor avizate sau prin intermediul platformelor online, clientul va primi al doilea bilet gratis.

Biletele sunt disponibile atat online pe www.bilete.ro si www.eventim.ro precum si in magazinele partenere ale acestora – Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour, benzinariile OMV, la Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio.

Preturile variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: 315 lei (Golden VIP), 263 lei (VIP), 210 lei (Categoria I), 168 lei (Categoria a II-a), 116 lei (Categoria a III-a) si 63 lei (Categoria a IV-a).

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.