Aristoteles Workshop va invita la o seara de film

Trei documentare marca Aristoteles Workshop, din trei editii diferite, pot fi vizionate in Bucuresti la Gradina cu filme – Cinema & More pe 17 august, cu doar o saptamana inainte de startul editiei a XI-a atelierului de film documentar, care se va desfasura in satul Surdesti (Maramures) intre 23 august si 24 septembrie.

Filmele proiectate miercuri, 17 august, la Gradina cu filme – Cinema & More (Piata Alexandru Lahovari, nr. 7), incepand cu ora 21.00, vor fi:

“Cautare”, castigatorul Marelui Premiu pentru cel mai curajos scurt-metraj in competitia Quinzane des Realisateurs a Festivalului de Film Cannes, 2010, “Gutuiul Japonez”, care a castigat Premiul special al juriului la editia a VI-a Aristoteles Workshop, Marele Premiu la FFEST Cluj Napoca 2011, si la Timishort ISFF 2012 si “Sfarsitul verii”, care a avut premiera nationala la Astra Film Festival, 2015, in sectiunea Romanian Competitive, si a fost selectat in competitia Premiers Pas a Festivalul de Film Documentar Visions du Reel Nyon. Mai multe informatii despre filmele proiectate in aceasta seara gasiti AICI.

Editia a 11-a a workshopului de film documentar va incepe in 23 august si, timp de aproape cinci saptamani, va trece un grup de 12 participanti prin toate etapele realizarii unui film documentar scurt, de la idee, la filmare, montaj si prezentarea produsului finit in fata unui juriu de profesionisti.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.