De Phazz isi promoveaza noul album si in Romania

Trupa de Jazz/Lounge/Electro De Phazz viziteaza din nou Romania pe 15 noiembrie, cand va sustine un concert la Sala Palatului din Capitala. Show-ul va fi inclus in turneul de promovare a noului album, “Prankster Bride”, pe care trupa il va lansa in luna octombrie. Evenimentul este organizat de Events.

Pit Baumgartner este cel care a pus bazele trupei in 1997, numele fiind o prescurtare de la DEstination PHuture jAZZ. Printre artistii cu care Pit lucreaza permanent se numara Karl Frierson, Pat Appleton, Barbara Lahr, Otto Engelhard, Roy Randolph si Charity D. Sanders. De-a lungul numeroaselor albume lansate pana in prezent, trupa a explorat multe genuri, de la club sound la aranjamente orchestrale pentru formule extinse, trip hop si jazz lounge.

Noul album “Prankster Bride” promite un mix de tonalitati vocale interesante si de instrumente complexe, fiind practic un tribut explicit adus vocilor feminine din trupa. Cei de la De Phazz vor porni in turneul cu acelasi nume imediat dupa lansarea albumului, in octombrie 2016. Formula pentru scenele europene ii cuprinde pe solistii Karl Frierson si Pat Appleton, alaturi de Oli Rubow (tobe), Bernd Windisch (bass) si Markus Barlet (bariton, saxofon, flaut).

Biletele costa 100 lei, 150 lei, 200 lei si 250 lei (VIP) si se gasesc pe www.eventim.ro si in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti si benzinariile OMV). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din Bucuresti.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.