Trooper lanseaza albumul “In ziua a opta” pe 5 noiembrie

Trooper va lansa in aceasta toamna cel de-al optulea album de studio, intitulat “In ziua a opta”. Discul, care va iesi pe piata la trei ani dupa materialul anterior, isi va face aparitia in lume pe 5 noiembrie, cand cei de la Trooper vor concerta in Club Quantic (Sos. Grozavesti, nr 84, Bucuresti), de la ora 20.00.

Componenta actuala Trooper:

Alin Dinca – voce
Aurelian Dinca (chitara, clape, voce)
Ionut Radulescu (bass, voce)
Laurentiu Popa (chitara, voce)
Ionut Covalciuc (tobe si percutie)
Cristian Oftez (chitara)

Biletele pentru concert se gasesc pe www.iabilet.ro la pretul de 30 lei, precum si in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Reteaua Say Shops – partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex) si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara), Cafe Deko, Club Vintage si Club Quantic, dar si la Hard Rock Cafe. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP. In ziua evenimentului un bilet va costa 50 lei.

Pana atunci, Trooper poate fi vazuta in concerte la Posada ROCK Festival 2016, pe 2 septembrie, precum si in Baicoi (15 octombrie), Campina (22 octombrie), Bacau (28 octombrie) si Botosani (29 octombrie).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.