“Copilul divin” se joaca la UNDERCLOUD

Spectacolul “Copilul divin”, dupa romanul lui Pascal Bruckner, se joaca pe 26 august, ora 20.00 in Sala Boltilor de la Arcub Gabroveni. Regizat de Chris Simion-Mercurian, spectacolul ii are in distributie pe Adriana Dragut, Mihai Calota, Ioana de Hillerin, Dan Helciug / Radu Solcanu, Marian Ralea, Vlad Logigan, Alexandra Fasola si Radu Micu.

“Mi-am inceput cariera cu acest text si datorita lui s-a intamplat minunata mea intalnire cu Pascal Bruckner. Dupa premiera spectacolului din 1999 am infiintat impreuna prima companie de teatru independent din Romania, Compania de Teatru D’AYA. In cariera mea incepe o alta etapa si mi-am dorit sa o punctez cu cei cu care am inceput. Jumatate din distributia actuala este cea de acum 17 ani. Acest remake va fi o experienta inedita si pentru mine. Desi intre timp am mai dramatizat si regizat romane scrise de Bruckner, “Copilul divin” ramane in topul preferatelor mele.”, spune Chris Simion – Mercurian.

Biletele pentru acest spectacol jucat in cadrul festivalului de teatru UNDERCLOUD se gasesc la casa de bilete din incinta Hanului Gabroveni. Program casa de bilete: Luni-Duminica intre orele 12.00-22.00

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.