Incantation concerteaza in Bucuresti pe 6 noiembrie

Axa Valaha Productions si Ribcage Booking pregatesc doua concerte de warm-up pentru editia din acest an a festivalului November to Dismember, iar headliner va fi trupa INCANTATION, reprezentanti de seama ai scenei death metal americane. Incantation va sustine un recital de peste 70 de minute, care va trece prin toata discografia trupei.

Astfel, pe 6 noiembrie, ora 19.30, Incantation va canta in Club Fabrica din Capitala, alaturi de alte doua trupe, care urmeaza a fi anuntate in cel mai scurt timp. Considerati de presa de specialitate “o institutie a death metalui din New York” si pionieri de genului, alaturi de Suffocation sau Immolation, cu un stil specific si o certa aplecare spre slow death / death doom de inspiratie Autopsy sau Winter, Incantation se afla in acest moment in turneul aniversar de 25 de ani, alaturi de Malevolent Creation, urmat de mai multe aparitii exclusive in Europa, cu cele doua concerte din Romania si Bulgaria ca fiind singura oportunitate din 2016 a fanilor est-europeni de a-i urmari la lucru pe Incantation.

Primele 100 de bilete costa 60 de lei (pret valabil in avans) si pot fi procurate prin intermediul www.iabilet.ro si eventbook.ro, de asemenea prin intermediul retelelor asociate. Ulterior, pretul biletelor va fi de 70 de lei, pret valabil inclusiv la intrare. Cumparatorii de abonamente la festivalul November to Dismember vor putea achizitiona bilete pentru concertul Incantation direct in seara concertului la intrare, la pretul de 50 de lei, prezentand abonamentul NDMF. Numarul biletelor pentru concertul Incantation este limitat la 300.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *