Premiera la ARCUB: “Idolul si Ion Anapoda”

Comedia “Idolul si Ion Anapoda” dupa G.M. Zamfirescu, in regia Marianei Camarasan si a lui Toma Danila, va avea premiera oficiala pe data de 28 septembrie, ora 19:00, in Sala Mare de la ARCUB (strada Lipscani, nr. 84-90). Spectacolul este o productie ARCUB, in parteneriat cu Asociatia GOONG si cu sprijinul Raiffeisen Bank.

Publicata de George Mihail Zamfirescu in 1935, piesa “Idolul si Ion Anapoda” este adaptata de Mariana Camarasan pentru spectatorul de azi, pastrand insa intacta atmosfera boema a epocii interbelice. Iubirea este pretutindeni, fie ca este vorba despre iubirea sincera, dragostea interesata sau pasiunea fara urma de speranta.

Cei care dau viata personajelor din Bucurestiul interbelic sunt Oana Pellea, Florina Gleznea, Cristina Casian, Richard Bovnoczki si Istvan Teglas.

“Noi credem asa: ca avem nevoie de bucurie, de romantism, de iubire, de povesti. Mai ales acum, cand lumea pare ca se dezintegreaza, cand ritmul e alert si neiertator, cand parem ca am uitat de noi. Asa credem: ca e necesar sa ne redescoperim din perpectiva unui ras nestapanit, a unor farse nevinovate, sa ne vedem cat de caraghiosi si sublimi suntem sau mai putem sa fim. Avem nevoie sa fim. Pana la urma SA FIM. Pur si simplu.”

(Mariana Camarasan)

Biletele costa 50 lei (Categoria I) si 25 lei (Categoria II) si se gasesc la casa de bilete de la sediul ARCUB, Strada Lipscani, nr. 84-90 sau online, dupa un click AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.