Turneul Havasi trece prin Romania pe 22 noiembrie

Cel mai nou spectacol-concert al pianistului si compozitorului Havasi va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 noiembrie. Concertul face parte din turneul mondial “Havasi Landmark World Tour”, deschis la Carnegie Hall in New York City, care se desfasoara in multe dintre salile de concert prestigioase ale lumii.

Concertele lui Havasi – un virtuoz al pianului si unul dintre cei mai fascinanti tineri compozitori din zilele noastre – reprezinta experiente auditive si vizuale deosebite. Absolvent al Academiei de Muzica Franz Liszt, pianistul imbina spectaculos cunoasterea profunda a muzicii clasice cu abordarea directa a muzicii moderne, reusind prin stilul sau unic sa impresioneze si sa distreze publicul in egala masura.

Printre artistii care il vor insoti pe Havasi pe scena se va gasi si o invitata speciala, solista de origine australiana Lisa Gerrard, compozitor asociat si interpret al coloanei sonore a peliculei “Gladiatorul”. Lisa Gerrard, muzician si compozitor deopotriva, a devenit cunoscuta international ca membra a trupei Dead Can Dance.

Biletele se gasesc pe www.eventim.ro si in reteaua Eventim. Copiii cu varsta pana in 15 ani beneficiaza de o reducere de 50%.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.