Leontina Vaduva vine la Opera Fantastica

O noua editie a seratelor muzicale OPERA FANtastica, initiate si moderate de Luminita Arvunescu, va avea loc miercuri, 5 octombrie, ora 19:00, in Salonul Cerchez al Muzeului National Cotroceni. OPERA FANtastica se alatura astfel seriei de evenimente dedicate sopranei Leontina Vaduva, cu ocazia celebrarii a 30 de ani de cariera internationala.

Pe langa dialogul pe care Luminita Arvunescu il va dezvolta cu Leontina Vaduva pe teme de repertoriu si oportunitati de cariera, serata din 5 octombrie va contine si cateva momente muzicale sustinute de unii dintre discipolii Leontinei Vaduva in arta cantului: sopranele Alexandra DOBOS-RODRIGUEZ si Ramona PAUN, tenorul George Ionut VIRBAN si mezzo-soprana Florentina SOARE, carora li se vor alatura pianista Diana IONESCU – director artistic al Vibrate Festival – si violonista Clara CERNAT – profesor de vioara la Conservatorul din Toulouse si director artistic al festivalului Rencontres Musicale de Nailloux.

Tot cu aceasta ocazie, vor fi expuse si cateva dintre costumele purtate de Leontina Vaduva pe scena Teatrului Capitole din Toulouse, costume care vor fi insotite de povestile doamnei Michelle AMOUROUX, Directoarea Atelierelor Capitole.

Evenimentul este organizat de Luminita Arvunescu, Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura, Muzeul National Cotroceni si creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti.

Participarea la eveniment se face pe baza de invitatie, in limita locurilor disponibile, prin confirmare pana la data de 1 octombrie 2016 pe e-mail: office@musicarte.ro sau mihai.stan03@gmail.com.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.