TES va invita la spectacolul-lectura “Varsovia-ghid turistic”

Spectacolul-experiment “Varsovia-ghid turistic”, dupa una dintre piesele dramaturgului israelian Hillel Mittelpunkt, se va desfasura pe 24 septembrie la Biblioteca Metropolitana, in cadrul “Noptii Bibliotecilor”. Evenimentul – o avanpremiera a unui spectacol aflat in pregatire la Teatrul Evreiesc de Stat – va incepe la ora 23.30.

Spectacolul-lectura, dupa un concept de Lect. Dr. Camelia Maria Craciun, prezinta fragmente din piesa “Varsovia: Ghid turistic”, in traducerea Sondrei Silverston si in regia lui Eugen Gyemant. Din distributie vor face parte: Maia Morgenstern, Claudiu Istodor, Natalie Ester, Rudi Rosenfeld si Bantas Viorica.

“O calatorie de afaceri intr-un oras ramas parca in alte vremuri se transforma intr-un uragan emotional, care scoate la suprafata toate reprosurile si adevarurile pe care o mama si un fiu au sa si le spuna si pe care le-au adunat in cincizeci de ani – un cocktail de nostalgie si pasiune dezlantuita, din care nu putem iesi decat transformati si, poate, putin purificati”. (Eugen Gyemant)

Evenimentul reprezinta prima intalnire din seria “Cu cartile deschise” din noua stagiune a Teatrului Evreiesc de Stat. Intrarea va fi libera, cu rezervare prealabila la numarul de telefon 0721.313.736.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *