HipTrip Travel Film Festival te duce intr-o vacanta surpriza

Mai bine de 20 de filme venite din toate colturile lumii, majoritatea in premiera in Romania, vor fi prezentate publicului iubitor de calatorii si cinema in cadrul HipTrip Travel Film Festival, care va avea loc anul acesta in perioada 27-30 octombrie la Cinema Union si Cinemateca Eforie din Bucuresti.

Festivalul va incepe joi, 27 octombrie, cu filmul “El Clasico”, propunerea Irakului pentru Premiile Oscar in 2017. Filmul spune povestea a doi frati care sufera de nanism, Alan si Shirwan. Ei traiesc intr-un orasel kurd izolat din Irak. Alan viseaza sa intemeieze o familie alaturi de iubita sa, Gona, dar tatal fetei, Jalal, se opune vehement casatoriei celor doi. Stiind ca tatal Gonei, de meserie cizmar, este suporter infocat al echipei de fotbal Real Madrid, fratii se aventureaza intr-o calatorie primejdioasa spre Spania. Alan spera sa-l intalneasca pe Cristiano Ronaldo si sa-i daruiasca o pereche de ghete de fotbal facuta de Jalal, pentru a-l convinge pe cel din urma sa-i devina socru.

Prezentat in mai multe festivaluri din intreaga lume, “El Clasico” a primit anul acesta doua trofee la Tribeca Film Festival si trofeul pentru cel mai bun film strain la Traverse City Film Festival.

Pentru ca anul acesta motto-ul HipTrip este “Ia-ti viza de cinefil”, spectatorii care vin la proiectiile din festival pot pleca de la cinematograf direct intr-o aventura cu destinatie necunoscuta. Compania aeriana BlueAir ofera biletele de avion, iar portalul de rezervari turistice Vivolis.ro face cinste cu cazarea la destinatia finala. Primii aventurieri vor fi decisi prin tragere la sorti din randul spectatorilor proiectiei “El Clasico” (joi, 27 octombrie, de la 20:30, la Cinema Eforie), iar tot ce vor afla initial sunt detaliile despre starea vremii la destinatie si ce haine trebuie sa-si puna in bagaje, iar la aeroport vor afla si destinatia catre care vor decola. 🙂 Anul acesta vor fi oferite trei astfel de aventuri cu destinatie necunoscuta.

Biletele pentru HipTrip Travel Film Festival se gasesc AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.