“Doua lozuri” a fost premiat la Zurich

Filmul “Doua Lozuri”, regizat de Paul Negoescu, cu Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol in rolurile principale, a castigat mentiunea speciala a juriului la Festivalul de Film de la Zurich. Filmul a fost reprezentat la festival de actorul Dorian Boguta, regizorul si scenaristul Paul Negoescu, directorul de imagine Ana Draghici si producatorul executiv Ovidiu Stancu.

Dupa premiera internationala de la Zurich, filmul participa zilele acestea in competitia Festivalului International al Filmului Francofon care se desfasoara la Namur, Belgia. Ajuns la cea de-a 31-a editie, festivalul de film de la Namur este unul dintre evenimentele cinematografice importante din Europa unde, in ultimii ani, au castigat premii numeroase filme romanesti precum “Aferim!”, “Pozitia copilului” sau “Marti dupa Craciun”.

“Doua Lozuri” spune povestea comica a trei barbati dintr-un mic orasel de provincie care castiga marele premiu la loto, insa nu dupa mult timp, biletul castigator nu mai e de gasit, asa ca cei trei sunt nevoiti sa porneasca intr-o calatorie ca sa-l recupereze. Inspirat de nuvela lui I. L. Caragiale, “Doua Loturi”, filmul va fi lansat in cinematografele din toata tara incepand cu 7 octombrie.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.