Pe 11 octombrie intram “In camp electric”

Fundatia “Domeniul Otetelisanu”, in parteneriat cu DanaArtGallery si Galeria Odeon va invita la cea de-a treia editie a proiectului “In camp electric”, program derulat in cadrul seriei de rezidente dedicate mediului artistic si industriilor creative, initiata si gazduita de Conacul Otetelisanu.

Vernisajul expozitiei va avea loc pe 11 octombrie, ora 19:00, la Galeria Odeon – foaierul Salii Studio a Teatrului Odeon, Calea Victoriei nr. 40 – 42, Bucuresti. Expozitia care prezinta lucrarile de arta realizate in rezidenta de arta (8 – 14 august 2015) va putea fi vizitata in perioada 11-30 octombrie 2016, fie cu ocazia participarii la spectacolele de la Sala Studio, fie prin programare la numarul de telefon 0724 271 723.

Cea de a treia editie a proiectului “In camp electric”, dedicata picturii si tehnicilor mixte, il transforma intr-unul international, cu artisti din Romania, Germania si Norvegia. Printre pictorii invitati anul acesta se numara Ekaterina Mitichkina din Germania, Manuel Portioli din Norvegia, alaturi de Magdalena Pelmus, Bogdan Pelmus, Daniela Zbarcea si Aurel Tar din Romania. Curatorul expozitiei este Daniela Zbarcea.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.