Gabriel Alexe sustine un workshop foto la HipTrip

Tanarul fotograf Gabriel Alexe, specializat in ultimii ani in fotografie stradala – un tip de fotografie de mare notorietate in prezent si din ce in ce mai accesat de pasionatii de fotografie, fie ei profesionisti sau amatori – va sustine un workshop foto in cadrul HipTrip Travel Film Festival, pe 30 octombrie.

Pe parcursul workshopului veti afla de la Gabriel cum sa imortalizati strada si cum sa vedeti oamenii dincolo de cladiri, dar si care sunt detaliile tehnice de care trebuie sa se tina cont atunci cand se face fotografie stradala.

Workshopul va avea loc in Libraria Hecate (Strada Doctor Paleologu, nr. 26, Bucuresti), pe 30 octombrie, de la ora 15.00. Biletele costa 40 lei si se achizitioneaza prin Eventbook.ro.

HipTrip Travel Film Festival (27-30 octombrie, Cinema Eforie si Cinemateca Union) este un festival dedicat cinefililor dependenti de calatorii, precum si celor care cauta inspiratie pentru viitoare calatorii. Este un mod de a ne aminti ca filmul in sine este o calatorie deschisa oricui, care ne poarta in cele mai indepartate colturi ale lumii, prin viziunea cineastilor care l-au creat.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.