Suedezii de la Bedårande Barn canta pentru Colectiv

“Back to Life (acoustic)”, in interpretarea formatiei Bedårande Barn din Suedia, este al doilea single de pe albumul “Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity”, material care se va lansa la finalul lunii octombrie si care va contine melodii Goodbye to Gravity reinterpretate de mai multe trupe romanesti si straine.

“Am fost foarte impresionati cand am vazut prestatia celor de la Goodbye to Gravity la „The Cell”, atunci cand aceasta a aparut pe Youtube. Melodii care ne aminteau de Soilwork, cu niste armonii extraordinare. De atunci trupa a intrat masiv in ascultarile noastre de pe Spotify. Cand am citit pe Blabbermouth despre tragedia de la Clubul Colectiv am fost complet dati peste cap. Sa le vedem zambetele in acel ultim spectacol a fost atat de ireal. „Back to Life” a fost un cantec greu de interpretat, dar am facut-o din inima.” (Bedårande Barn)

Proiectul albumului este unul caritabil, iar profiturile rezultate vor fi donate catre membrii si familiile GTG, precum si catre victimele Colectiv.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.