Teatrul InDArt deschide stagiunea cu “Amanta de la Pranz”

Teatrul InDArt isi deschide stagiunea de toamna pe 6 noiembrie, ora 20.00, cu piesa in premiera “Amanta de la Pranz”. Cu aceasta ocazie, va fi inaugurata si Sala de Teatru a Clubului Quantic din Intrarea Grozavesti. Programul cuprinde doua premiere si alte spectacole care vor fi jucate in fiecare duminica, pana pe 18 decembrie, inclusiv.

“Amanta de la Pranz”
este o comedie despre iubire, lupta si moralitate. “Povestea incepe cand Oliver, consilier de mariaj si scriitor, afla ca sotia lui are o aventura, chiar de la sotia amantului, Carrie. Oliver si Carrie pun la cale un plan pentru a-si recastiga partenerii. Spectacolul are multe momente savuroase, aducand in prim plan “lucrurile importante” dintr-un cuplu. O analiza fina a relatiei dintre soti intr-un punct culminant al casatoriei. Ramane sa descoperiti daca planul celor doi reuseste sau cad victime propriei farse.”

Regia este semnata de Bogdan Gagu, iar din distributie fac parte: Ciprian Almasan, Silvia Gagu, Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Eduard Bot. Muzica ii apartine lui Daniel Simion.

Programul intregii stagiuni este urmatorul:

6 Noiembrie – Premiera – Amanta de la Pranz
13 Noiembrie – Divort in Ziua Nuntii
20 Noiembrie – Amanta de la Pranz
27 Noiembrie – Premiera – Falcon
4 Decembrie – Divort in Ziua Nuntii
11 Decembrie – Amanta de la Pranz
18 Decembrie – Falcon

Informatii despre bilete gasiti AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.