Cumperi un bilet pentru concertul Alessandro Safina si primesti doua

Organizatorii concertului Alessandro Safina din Cluj-Napoca le-au pregatit o surpriza celor interesati sa ia parte la eveniment. Biletele existente in noul pachet promotional “1+1 gratis” sunt disponibile incepand cu data de 1 noiembrie 2016: astfel, se pot cumpara doua bilete, platind doar unul, indiferent de categoria de loc.

Alessandro Safina a concertat pe cele mai prestigioase scene si are o cariera stralucitoare in domeniul operei. A colaborat cu numerosi artisti internationali, printre care: Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, Jose Carreras sau Mario Frangoulis.

Tenorul italian va concerta la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca pe 14 decembrie. Biletele se pot achizitiona atat online de pe www.bilete.ro si www.eventim.ro,precum si de la magazinele partenere ale acestora – Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour, benzinariile OMV, de la Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio.

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: 315 lei (Golden VIP), 263 lei (VIP), 210 lei (Categoria I), 168 lei (Categoria a II-a), 116 lei (Categoria a III-a) si 63 lei (Categoria a IV-a).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.