Teatrul InDArt va propune un “Divort in ziua nuntii”

Teatrul InDArt va invita pe 13 noiembrie, incepand cu ora 20.00, la spectacolul “Divort in ziua nuntii”, in regia lui Catalin Stelian, cu Emanuel Bighe, Alin Brancu, Silvia Gagu, Cristina Diaconescu si Adelina Mihalcea. Scenografia este semnata de Bogdan Gagu. Spectacolul se va juca in sala mare din Club Quantic (Intrarea Grozavesti).

Bill urmeaza sa se casatoreasca, doar ca dupa petrecerea burlacilor se trezeste in camera de hotel alaturi de o necunoscuta. Mireasa trebuie sa soseasca, iar singura metoda la care se gandeste viitorul mire pentru a iesi din aceasta situatie complicata e sa se foloseasca de cavalerul de onoare, spunand ca misterioara fata e prietena lui. Numai ca planurile aplicate in situatii de stres nu merg ca la carte. Menajera, folosita ca “moneda de schimb”, nu face decat sa incurce si mai mult itele acestei zile complicate.

Spectacolul se va mai juca si in data de 4 decembrie.

Biletele costa 25 lei, respectiv 15 lei pentru elevi, studenti si pensionari, iar abonamentele costa 100 lei (6 intrari) si pot fi achizitionate de la sediul InDArt sau online de pe www.mystage.ro si www.iabilet.ro.

Modalitati de rezervare bilete:
– apel sau sms: 0724.304.593
– email: acindart@gmail.com
– formular contact site www.indart.ro specificand: numele, numarul de persoane, spectacolul si data.

Accesul in sala se face in intervalul 18:30 – 19:45, iar rezervarile isi pierd valabilitatea incepand cu ora 19:45. Locurile in sala se ocupa in ordinea rezervarilor.

Share

One thought on “Teatrul InDArt va propune un “Divort in ziua nuntii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.