Amina Claudine Myers isi prezinta noul album la Artist In Residence

Dupa succesul inregistrat de concertul artistului Cristian Soleanu, Artist In Residence – noua serie de concerte de jazz de la ARCUB, curatoriata de Lucian Ban, continua cu Amina Claudine Myers si noul ei album, SAMA ROU – Cantecele sufletului meu, pe 19 noiembrie, de la ora 19.30, la ARCUB, Sala Mare.

Albumul “Sama Rou – Cantece din sufletul meu” reprezinta o reflectie a mostenirii dobandite de artista in perioada copilariei, cand s-a mutat in freamatul orasului care nu doarme niciodata – New York. Amina Claudine Myers aduce, de asemenea, in prezent, imnuri si melodii spirituale traditionale ale Sudului Statelor Unite, conectate cu radacinile sale din Africa.

Biletele in valoare de 50 lei (25 lei reducere pentru elevi, studenti, pensionari) pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ARCUB, str. Lipscani 84-90 sau online, pe arcub.ro, bilet.ro.

Programul Artist in Residence este modelat dupa programe similare din lume – San Francisco Jazz, Programele organizatiei Serious in UK, Roulette in New York sau Bimhuis in Amsterdam, si isi propune sa puna in centru Artistul-Curator, intr-o serie de concerte cu focus tematic, iar “21st century jazz – de la traditie la avangarda” este conceptul curatorial propus de Lucian Ban pentru aceasta prima stagiune de jazz la ARCUB.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.