TAB prezinta in avanpremiera “Grooming” de Paco Bezerra

Spectacolul “Grooming”, de Paco Bezerra, va avea avanpremiera pe 22 noiembrie si premiera pe 24 noiembrie, ora 20:15, in sala Teatrului de Arta Bucuresti din Strada Sfantul Stefan, nr. 21. “Grooming” este o piesa despre identitati ascunse si revelate, despre cautarea sinelui si pierderea lui intr-o identitate construita.

“Parafrazandu-l pe dramaturgul american Arthur Miller, am putea spune ca motivatia principala a alegerii acestui text este ca teatrul este singura arta in care omenirea isi poate infrunta propriii demoni, in mod direct. Punerea in scena a unor texte contemporane care sa oglindeasca lumea secolului XXI nu este numai necesara, ci si imperioasa. Neindoios, orice text clasic poate si trebuie sa fie privit prin prisma contemporaneitatii, insa au existat mereu autori dramatici capabili de a cristaliza gandirea, simtirea sau trairea timpului contemporan lor intr-un mod intr-adevar exceptional. Este si cazul lui Paco Bezerra.”, spune regizoarea spectacolului, Ruxandra Oancea.

Din distributie fac parte Claudiu Maier si Lizuca Ciurea. Spectacolul este realizat cu sprijinul Ambasadei Spaniei.

Biletele se gasesc online, in reteaua Eventim – www.teatruldearta.ro/bilete si la Teatrul de Arta Bucuresti – rezervari@teatruldearta.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.