Adrian Naidin ajunge la DestinNatie pe 26 decembrie

Violoncelistul Adrian Naidin va sustine pe 26 decembrie, ora 20.30, la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti, un concert intitulat DestinNatie. Alaturi de muzicianul revenit din convalescenta se vor afla artisti cu care acesta colaboreaza de mai multi ani si anume Catalina Naidin, Ionut Micu si Adrian Andrei.

La finalul lunii septembrie, Adrian Naidin a trecut printr-o problema care i-a pus viata in pericol, iar urmarile il puteau face sa spuna adio muzicii. A urmat o perioada de incertitudine, dar Adrian a reusit, chiar si nerefacut total, sa isi reia activitatea muzicala si sa reprogrameze spectacolul amanat din 10 octombrie pentru data de 26 decembrie.

Spectatorii vor putea sa asculte pe 26 decembrie melodii compuse de artist in ultimii trei ani, cateva compuse in perioada de convalescenta, dar si o serie de colinde, unele dintre ele culese chiar de Adrian. Violoncelistul ii va avea alaturi pe scena pe Catalina Naidin – vioara si voce, Ionut Micu – tobe si Adrian Andrei – chitara.

Biletele se gasesc la casa de bilete TICKETNET din Unirea Shopping Center, etaj 2, casa de bilete a TNB si online pe: www.ticketnet.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro si www.iabilet.ro. Persoanele care nu au returnat biletele la spectacolul anuntat anterior au locurile deja rezervate, biletele cumparate ramanand valabile.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.