Top 10 titluri vandute pe 2016 la Editura All

Bestsellerul international “Central Park”, de Guillaume Musso, seria “Pisicile razboinice”, de Erin Hunter si “Pixi stie-tot, Cartea Magicianului”, ambele editate de Galaxia Copiilor sunt titlurile aflate pe primele locuri in topul vanzarilor Grupului Editorial ALL pe anul 2016. Topul celor mai bine vandute 10 titluri ale Grupului Editorial ALL in 2016 este urmatorul:

1. CENTRAL PARK (EDITIE CARTONATA), de Guillaume Musso

Alice si Gabriel n-au nicio amintire din noaptea care tocmai s-a incheiat. Cei doi se trezesc la 8 dimineata pe o banca din Central Park, New York, legati cu catuse unul de altul. Nu se cunosc si nici nu isi amintesc sa se fi intalnit vreodata. Fara acte, fara bani si fara telefoane mobile, cei doi mai au inca un motiv de panica: Alice are camasa patata de sange si din arma ei lipseste un glont.

“Imprevizibil si tulburator, un thriller psihologic cu un deznodamant incredibil, care te tine cu sufletul la gura pana la final.”Métro

2. PISICILE RAZBOINICE. CARTEA I – IN INIMA PADURII, de Erin Hunter

De generatii intregi, patru clanuri de pisici salbatice convietuiesc in padure, departe de oameni. Au un cod al onoarei si pretuiesc loialitatea. Echilibrul vietii din padure este afectat atunci cand mai multi razboinici de seama mor unul dupa altul, in moduri care de care mai misterioase.

“O carte plina de suspans, pentru toti cei care se intreaba ce visuri de grandoare nutreste motanelul de pe presul de la usa.”Publishers Weekly

3. PIXI STIE-TOT – CARTEA MAGICIANULUI

Cel mai simpatic spiridus a pregatit o sumedenie de carticele cu informatii utile si atractive despre lumea care ne inconjoara. In acest volum, el prezinta tot ce trebuie sa stie un magician: care este cea mai importanta lege din arta magiei, ce inseamna sa fii prestidigitator, cum isi construieste un magician recuzita, cateva formule magice si cele mai captivante trucuri magice.

“M-au impresionat carticele Pixi Stie-Tot. Aceste mini-enciclopedii contin multe informatii despre subiectele abordate (incepand cu datele istorice si continuand cu cele geografice si biologice), multe ilustratii, detalii incadrate in casete separate, chestionare, iar la final mini-dictionare.”Pitici, dar Voinici

4. CARTEA GESTURILOR, de Joseph Messinger, Caroline Messinger

“Cartea gesturilor” reprezinta un instrument pretios al descoperirii de sine. Cunoasterea semnificatiei asociate fiecarui gest este o modalitate originala prin care putem influenta in mod pozitiv psihicul. Cu ajutorul acestei carti invatam foarte usor care sunt atitudinile si pozitiile care ne dezavantajeaza si trebuie corectate. Mai mult decat atat, descoperim care sunt gesturile pe care trebuie sa le valorificam pentru a le transmite celorlalti un semnal pozitiv privitor la personalitatea si la capacitatile noastre.

5. DIANA CU VANILIE, de Diana Sorescu

“Diana cu Vanilie” este cartea publicata in memoria talentatei jurnaliste Diana Sorescu (1987-2013) si reuneste textele scrise pe blogul ei, 18 poezii si fotografii color cu autoarea. A devenit bestseller imediat dupa lansare.

“Ea nu a plecat de tot. Versurile ii tradeaza prezenta suava printre noi. Le voi aseza cuminte pe noptiera mea, revenind la ele de cate ori valul vietii ma face sa uit ce inseamna a trai frumos, atat cat ti-e dat.”Andreea Marin

6. CELE 7 DEPRINDERI ALE PERSOANELOR EFICACE, de Stephen R. Covey

Covey a studiat principiile dupa care se ghideaza oamenii de succes si le-a integrat intr-un program cuprinzator, dar usor de parcurs. A creat astfel un instrument practic, care poate fi folosit cu rezultate excelente in viata de familie, in afaceri si in societate, in general. Cele 7 deprinderi formulate in urma a zeci de ani de experienta si cercetare ii deosebesc pe cei fericiti, impliniti si sanatosi de cei care sunt supusi esecului.

“Cartea de fata contine adevaruri esentiale despre natura umana pe care, de obicei, le regasim doar in literatura. Dupa ce o veti citi veti simti nu numai ca il intelegeti pe Covey, dar si ca el v-a inteles!”Orson Scott Card, castigator al premiilor Hugo si Nebula

7. IUBESC SA FIU FEMEIE. GHIDUL FEMEII DE NOTA 10, de Hedi Hoka

Psihologa Hedi Hoka a intocmit un ghid complet al femeii implinite, indiferent de varsta, de situatia familiala, de cariera sau de valoarea gentii pe care o poarta. Cartea cuprinde o serie de sfaturi practice si informatii inedite, prezentate cu umor si pofta de viata.

“Un adevarat cadou pentru cei care apreciaza lectura de calitate, cartea Iubesc sa fiu femeie ofera o cupa de inspiratie pentru imbunatatirea vietii de zi cu zi a femeilor.” – casamea.ro

8. MEDICINA INTERNA PENTRU CADRE MEDII, de Corneliu Borundel

Rod al colaborarii unui prestigios colectiv de autori (medici de diferite specialitati), a carui coordonare a fost asigurata de medicul Corneliu Borundel, Manualul este circumscris sarcinii de baza a cadrului medical cu pregatire medie, de asigurare a conditiilor optime de ingrijire a bolnavului (ingrijirea medicala propriu-zisa, atributiile igienico-sanitare, organizatorice, educative si gospodaresti), insistand asupra necesitatii ca acesta sa-si insuseasca, cat mai profund si mai rapid, cunostinte si practici de specialitate si sa-si manifeste receptivitatea fata de stiinta si fata de nou.

9. INTRE ACTE, de Radu Beligan

Cu o cariera de 75 de ani si o notorietate indiscutabila in lumea teatrala internationala, Radu Beligan poate fi considerat, fara indoiala, un caz unic in istoria teatrului. “Intre acte” este o culegere de insemnari, cugetari, rememorari si comemorari care constituie tot atatea documente ale istoriei si filosofiei teatrului. Fie ca istoriseste o anecdota, fie ca povesteste o intalnire cu Salvador Dali sau cu Eugen Ionescu sau ca alcatuieste tablouri succinte si graitoare ale monstrilor sacri ai scenei romanesti Radu Beligan ramane inconfundabil.

10. DOCTORUL MEMORIEI, de Douglas J. Mason, Spencer Xavier Smith

Pornind de la cele mai recente cercetari in domeniu, autorii ne ofera explicatii clare despre modul in care functioneaza memoria. Creierul uman este un organ mult mai complex, mai flexibil, mai maleabil si mai usor de reinnoit decat se credea. Ca si in cazul muschilor, antrenarea creierului poate duce la rezultate extraordinare. Cele opt capitole ale lucrarii sunt usor de parcurs si contin cele mai eficiente instrumente de ascutire a memoriei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.