Targul ALT.CRACIUN vine cu muzica si cadouri unice

A doua editie a targului alternativ de Craciun va asteapta cu ultimele noutati in materie de design romanesc si muzica alternativa. Organizat de ARCUB, evenimentul din seria Sound and Vision – ALT.CRACIUN poate fi vizitat in fiecare zi intre 16 si 23 decembrie, in intervalul orar 14:00-21:00.

ARCUB da startul distractiei vineri, 16 decembrie, de la ora 19:00, cu concertul Cantece de iarna semnat Ada Milea, primul dintr-o serie de concerte live ALT.CRACIUN 2016. Lucia, Aida si noi, Horia si Flores, byron, EYEDROPS sunt doar cateva dintre numele muzicii alternative romanesti care vor urca in fiecare seara, de la ora 19:00, pe scena din pasajul Gabroveni, iar Corul de Copii Radio va sustine doua concerte de coveruri dupa Robin and the Backstabbers, Suie Paparude, Alexandrina Hristov, Kumm sau Alternosfera.

Cine doreste sa ii surprinda pe cei dragi cu cadouri unice sunt invitati la ALT.FASHION Shop si la ALT.GIFT Shop powered by Dizainar. Portofoliul Dizainar cuprinde peste 600 de creatii ale designerilor romani, de la piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafica si pana la accesorii personale, decoratiuni, fotografie, jucarii sau obiecte de sticla si ceramica.

Accesul la targ este gratuit.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.