Mezzosoprana Roxana Constantinescu este invitata la OPERA FANtastica

Dupa succesul primelor editii, la care au participat Nelly MIRICIOIU si Leontina VADUVA, Luminita Arvunescu va asteapta pe 17 decembrie, ora 13:00, in foaierul Teatrului National Bucuresti, la o noua editie a intalnirilor muzicale OPERA FANtastica, avand-o ca invitata pe mezzosoprana Roxana CONSTANTINESCU.

Roxana Constantinescu a cantat timp de 10 ani in Corul de Copii Radio si a studiat la Universitatea de Muzica bucuresteana. In 2004, a castigat Premiul al III-lea la Concursul international de Canto “Tito Schipa” (Italia), in 2005, Concursul de Canto de la Verviers (Belgia), in 2006, obtinea Premiul al II-lea la Sectiunea “Lied, vocal simfonic” a renumitului Concurs organizat de Radiodifuziunea din Munchen (ARD) – Premiul I, neacordandu-se! – Premiul I si “Premiul Publicului” in cadrul Concursului “Helga und Paul Hohen” din Koln. A cantat pe toate meridianele si s-a distins mereu prin spectacole si concerte apreciate la superlativ de critica de specialitate si de public.

Pe langa dialogul pe care Luminita Arvunescu il va dezvolta cu invitata sa pe teme de repertoriu si oportunitati de cariera, matineul din 17 decembrie va contine si o serie de momente muzicale sustinute de Roxana CONSTANTINESCU, cu concursul pianistei Luminita BERARIU.

Participarea la eveniment se face pe baza de invitatie, in limita locurilor disponibile, prin confirmare pana la data de 16 decembrie 2016 pe e-mail: office@musicarte.ro sau mihai.stan03@gmail.com.

Evenimentul este organizat de Luminita Arvunescu, Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura, Teatrul National Bucuresti si Wagner Arte Frumoase si Povesti, in parteneriat cu Floria.ro, Domeniile Samburesti si Acqua Carpatica, Aurel Virlan Photography si Kitarodia.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.