vibrate!festival va invita la concertul de Craciun

vibrate!festival, cel mai tanar festival de muzica clasica al Brasovului, organizeaza pentru a doua oara un concert de Craciun dedicat prietenilor festivalului. Concertul va avea loc in doua spatii reprezentative pentru oras: Atrium-ul Bibliotecii Nationale a Romaniei din Bucuresti si Aula Universitatii Transilvania din Brasov.

vibrate !festival a invitat la ambele editii ale sale tinere staruri ale scenei internatioanale din Marea Britanie, Ucraina, Germania, Rusia, Spania, Italia, Olanda, Elvetia, prezenta invitatilor straini fiind majoritara. Spre deosebire de festival, ansamblul cameral vibrate!festival Superstrings Orchestra a fost fondat de violonistul si compozitorul Vlad Maistorovici, directorul vibrate!festival, pentru a aduce impreuna cei mai buni instrumentisti romani si straini intr-o orchestra internationala bazata pe Romani. Valorile ansamblului vibrate!festival Superstrings Orchestra sunt excelenta, traditia, inovatia si diversitatea in muzica clasica.

Artistii participanti la concert sunt:

Diana Ionescu, pian
Vlad Maistorovici, leader
Karolina Weltrowska (Germania), Rasvan Dumitru, , Roxana Curtgeafar, Andrei Stanciu,  vioara
Meghan Cassidy (Marea Britanie), Traian Boala, , Emma Rotomeza,  viola
Matthijs Broersma (Olanda), Andreea timiras,  violoncel
Florentina Ciornei, contrabas

Concertul din Bucuresti va avea loc pe 20 decembrie, ora 19.00, la Biblioteca Nationala, iar cel din Brasov pe 21 decembrie, ora 19.00, in Aula Universitatii Transilvania.

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.