Regatul de gheata din “Frozen” se muta la Sala Palatului

Sala Palatului se va transforma intr-un regat de gheata pe 27 mai 2017. Alaturi de solisti, orchestra si cor, copiii si adultii vor pleca intr-o aventura de neuitat, odata cu premiera productiei originale Disney “Regatul de gheata”. Filmul va rula dublat in limba romana si toate melodiile vor fi interpretate in limba romana.

Personajele iubite din “Frozen” coboara de pe marile ecrane pentru a interpreta live toate melodiile adorate de cei mici si cei mari. Spectatorii se vor reintalni cu Elsa si cu Ana, Hans si Kristoph si, bineinteles, Olaf si Sven, nu doar in filmul care va rula integral pe ecranul montat special la Sala Palatului pentru acest eveniment, ci si pe scena. Cu participarea orchestrei si a corului, toata coloana sonora a filmului va fi reprodusa integral, fiecare melodie si fiecare nota muzicala compusa pentru film vor crea o atmosfera unica, o experienta de neuitat pe care numai un astfel de eveniment o poate aduce.

Biletele se gasesc online pe www.eventim.ro si in toata reteaua Eventim. Copiii sub 12 ani beneficiaza de 20% reducere din preturile pentru adulti, pentru fiecare categorie de pret, incluzand VIP. De asemenea, pana pe 25 decembrie adultii pot achizitiona bilete cu discount 20%, la aceeasi valoare cu preturile pentru copii.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.