Omara Portuondo concerteaza in Romania pe 25 aprilie

OMARA PORTUONDO de la Buena Vista Social Club, detinatoare a unui premiu Grammy si ambasador artistic al Cubei, va celebra muzica si viata in cadrul unui turneu in jurul lumii, alaturi de nenumarati invitati. La initiativa Asociatiei Culturale Spectaculis, artista cubaneza va canta pe 25 aprilie 2017 la Sala Palatului din Capitala.

Turneul Omarei Portuondo din 2017, dedicat sarbatoririi a 85 de ani de viata si 70 de ani de activitate artistica, va pune in evidenta diferite aspecte ale lungii sale cariere, ducandu-ne inapoi la anii tineretii, continuand cu dragostea pentru cabaret, de la zilele Buena Vista Social Club si pana in prezent.

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului au preturi cuprinse intre 65 lei – 300 lei si pot fi cumparate de la casa de bilete a Salii Palatului, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, magazinele Diverta, agentiile TUI Travel Center si Eurolines sau online de pe www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro si www.eventim.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.