Amedeo Minghi canta in Capitala pe 4 aprilie

Artistul italian Amedeo Minghi va sustine un concert pe scena Salii Palatului din Bucuresti pe 4 aprilie 2017, incepand cu ora 19:30. Concertul din Romania al lui Amedeo Minghi face parte din turneul de promovare a celui mai nou material discografic al artistului, “La Bussola E Il Cuore”, lansat in luna octombrie a acestui an.

Cunoscut romanilor in special pentru interpretarea deosebita a melodiei “Ricordi Del Cuore”, de pe coloana sonora a serialului “Edera”, Amedeo Minghi va adauga in playlist-ul concertului de la Sala Palatului atat melodiile sale de succes care au intrat in istoria muzicii usoare italiene, cat si piesele cantate de-a lungul timpului la editiile festivalului cantecului italian “Sanremo”.

In deschiderea spectacolului de la Bucuresti va canta Gabriel Cotabita.

Preturile biletelor pentru concertul Amedeo Minghi variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: Cat.3 – 80 lei, Cat.2 – 120 lei, Cat.1 – 160 lei, VIP – 200 lei si Golden VIP – 250 lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX – Telekom, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) si la casa de bilete a Salii Palatului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.