Arcub va invita la Revelion in Piata George Enescu

Daca nu v-ati facut deja planuri pentru noaptea dintre ani, Arcub va invita sa petreceti Revelionul in Piata George Enescu. Spectacolul, prezentat de Mihai Morar si Diana Munteanu, va incepe la ora 17.00, iar pe scena vor urca, printre altii, Stefan Banica, Holograf, Vank si Camioane in multime. Intrarea este libera.

Peste 300 de metri patrati de ecrane led de inalta rezolutie vor fi folosite atat pe scena cat si in piata, pentru a transmite imagini live din spectacol. Show-ul va fi vizibil si de pe Calea Victoriei sau din Piata Revolutiei. Cladirile istorice din zona – Biblioteca Central Universitara si Palatul Regal – vor face parte din scenografia show-ului, fiind imbracate in vesminte de gala cu ajutorul a 400 de lumini inteligente. Momentul culminant de la miezul noptii va fi marcat de un grandios foc de artificii, pe durata a 11 minute.

Pana atunci, Arcub invita pe toata lumea sa faca parte din spectacolul de Revelion, participand la cel mai mare selfie facut vreodata – “Selfie de Bucuresti”. Echipele “Selfie de Bucuresti”, dotate cu selfie-stick-uri si tablete, ii asteapta pe bucuresteni prin malluri, parcuri, la Targul de Craciun sau in Centrul Vechi, pentru a face fotografii. Acestea vor fi incarcate pe pagina de Facebook a evenimentului – Selfie de Bucuresti | Revelion 2017, iar de Revelion vor fi proiectate pe ecranele gigant din Piata George Enescu.

Programul complet al serii poate fi consultat AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.