Ce aparitii pregateste Editura Litera in 2017

Aparitiile Editurii Litera continua si in 2017, cu autori premiati si consacrati si titluri dintre cele mai interesante. Noutati veti regasi in curand in imprintul Introspectiv, Litera mica, in colectiile de business, nonfictiune, gastronomie, enciclopedii & atlase, istorie, limbi straine si carti de colorat pentru adulti.

Romanul “O viata marunta”, de Hanya Yanagihara, nominalizat la Man Booker Prize si la National Book Award, este un start excelent pentru fictiune in 2017. Cartea, de o extraordinara forta si emotie despre legaturile indisolubile ale prieteniei si despre limitele rezistentei umane, s-a aflat pe listele cu cele mai bune titluri ale anului intocmite de publicatii prestigioase precum The New York Times, The Guardian, The Wall Street Journal, Huffington Post, The Times.

Celebra serie autobiografica “Lupta mea”, de Karl Ove Knausgård, continua anul acesta cu volumele patru si cinci din totalul celor sase.

Colectia Buzz Books va fi completata cu titluri de exceptie precum “The Girl Before”, de J.P. Delaney – roman de suspans in curs de ecranizare, “Carol”, de Patricia Highsmith – carte ecranizata avand in rolurile principale pe Cate Blanchett si Rooney Mara sau “All Our Wrong Todays”, de Elan Mastai, roman in curs de ecranizare.

La Litera mica, volumele marca Disney vor ocupa in continuare un loc deosebit in bibliotecile micilor cititori si vor veni in intampinarea marilor aparitii cinematografice ale acestui an: “Frumoasa si bestia”, “Masini 3”, “Spider-Man”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *