13-15 ianuarie: Oscar Weekend

Decernarea Premiilor Academiei Americane de Film se apropie si, ca in fiecare an, OSCAR WEEKEND va invita sa va faceti propriul clasament urmarind o serie de filme care si-au reprezentat tarile in competitia pentru categoria Cel mai bun film strain. Proiectiile au loc la Elvire Popesco, in perioada 13-15 ianuarie.

OSCAR WEEKEND va da ocazia sa asistati la proiectiile unor filme aflate pe lista scurta a celor noua preselectate in cursa pentru Oscar, prezentand si o selectie de titluri propuse la aceasta categorie si foarte apreciate de critica internationala.

Programul include “Paradise” (Ray) de Andrei Konchalovsky, premiat cu Leul de Argint pentru cea mai buna regie la Festivalul de la Venetia de anul acesta, propunerea Rusiei la aceasta categorie, canadianul “Juste la fin du monde” in regia lui Xavier Dolan, recompensat cu Marele Premiu la Cannes (2016) sau “The Salesman” (Forushande) in regia lui Asghar Farhadi (Iran) castigator al premiilor pentru Cel mai bun actor si Cel mai bun scenariu la Cannes 2016.

Biletele se gasesc pe Eventbook cu un click AICI si la casieria cinematografului Elvire Popesco.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *