Duo-ul 2CELLOS revine in Capitala pe 5 decembrie

Duo-ul 2CELLOS revine in Bucuresti cu noul album “Score”, in cadrul unui concert care va avea loc la Sala Palatului, pe 5 decembrie 2017, de la ora 20:00. Concertul face parte din turneul mondial in care cei doi violoncelisti croati, Luka Sulic si Stjepan Hauser, vor porni in vara, acompaniati de Orchestra Simfonica din Londra.

“Ne place la nebunie muzica de film! Acest album cuprinde o parte dintre piesele noastre preferate, scrise de compozitorii nostri preferati. Iar sansa de a le adapta pentru violoncel si totodata de a lucra cu Orchestra Simfonica din Londra este un vis devenit realitate!”, spune Stjepan despre albumul “Score”. Din trackslist-ul noului album, care va fi lansat pe 17 martie, vor face parte melodii celebre din coloanele sonore ale filmelor “Urzeala Tronurilor”, “Titanic”, “Stapanul Inelelor”, “Gladiatorul”, “Love Story” si multe altele.

Biletele se pun in vanzare incepand cu 20 ianuarie 2017 si vor fi disponibile sase categorii, la preturile de 120 lei, 150 lei, 200 lei, 250 lei, 300 lei si 350 lei. Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti si benzinariile OMV).

Evenimentul este organizat de Balkan Entertainment Group.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.