90’s DANCE XPLOSION – THE ULTIMATE PARTY EXPERIENCE

“90’s DANCE XPLOSION – THE ULTIMATE PARTY EXPERIENCE”, eveniment care aduna anual zeci de mii de spectatori in Occident, ajunge si in Bucuresti pe 6 mai, de la ora 20:30, la Arenele Romane. Cei mai reprezentativi artisti internationali pentru muzica anilor ’90 vor fi prezenti la Arene cu sapte ore de megahit-uri.

EDIT 27 APRILIE 2017: Concertul 90’s DANCE XPLOSION – THE ULTIMATE PARTY EXPERIENCE, care urma sa aiba loc in data de 6 mai 2017, la Arenele Romane din Bucuresti se anuleaza. Decizia este determinata de interesul scazut al publicului pentru acest eveniment si implicit de volumul mic de bilete vandute. Persoanele care au cumparat bilete la concertul 90’s DANCE XPLOSION – THE ULTIMATE PARTY EXPERIENCE sunt rugate sa se adreseze punctelor de vanzare de unde le-au achizitionat, in vederea recuperarii sumelor aferente. Organizatorii concertului regreta disconfortul creat spectatorilor si le multumesc pentru intelegere.

NO MERCY, TURBO B (ex-SNAP), HADDAWAY si LA BOUCHE sunt artistii care vor urca pe scena Arenelor Romane si vor intra in cursa melodiilor No.1, cu recitaluri live care vor aminti de vremea discotecilor din anii ’90, din care plecai in zori. 🙂

De pe scena nu vor lipsi artistii romani reprezentativi pentru acea perioada si anume 3 Sud Est. In plus, invitatii serii, DJ KICKEN si DJ SANDY din Amsterdam, vor creste adrenalina participantilor cu cele mai bune remixuri.

Biletele se afla in perioada de PRESALE pana la data de 20 februarie 2017 si sunt disponibile in doua categorii, dupa cum urmeaza:

Pret PRESALE (20.01.2017 – 20.02.2017)
GOLDEN CIRCLE – 100 lei
ACCES GENERAL – 50 lei

PRET INTREG (incepand cu 21.02.017)

GOLDEN CIRCLE – 160 lei
ACCES GENERAL – 80 lei

Biletele in format electronic se gasesc pe www.iabilet.ro, iar cele in forma fizica la Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX – Telekom, reteaua de magazine Say – partener Orange si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Evenimentul este organizat de PREMIUM BOOKING.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.