Scoala de Arte si Maniere isi asteapta cursantii

Scoala de Arte si Maniere deschide inscrierile la cursurile de teatru si dezvoltare personala pentru copii si adolescenti. Atelierele Scolii de Arte si Maniere vor avea loc sambata, la sediul din strada Popa Soare, numarul 40, o casa prietenoasa unde copiii vor avea ocazia sa cunoasca actori si traineri profesionisti.

Iata care sunt propunerile pentru sambetele viitoare:

Curs de VORBIRE IN PUBLIC PENTRU ADOLESCENTI (12-16 ani), cu Iulia Ivanov, din 18 februarie, ora 11.00 – Participantii pot exersa intr-un mediu prietenos tehnicile care ii vor ajuta sa treaca peste emotiile resimtite la scoala, in fata unor persoane necunoscute sau chiar la examen.

Primii pasi in ACTORIE pentru copii (4-6 ani), cu Smaranda Caragea, din 18 februarie, ora 11.30 – Prin joc si diverse exercitii, cei mici vor pune la lucru imaginatia si energia debordanta de care dispun pentru a dobandi putere de concentrare, dezvoltarea limbajului si a capacitatii de a actiona.

Atelier de STORYTELLING pentru copii (8-12 ani), cu Marcela Andrei, din 18 februarie, ora 15.00 – Copiii invata despre lumea din jur cu ajutorul povestilor. Acest atelier ii ajuta sa inteleaga structura unei povesti, sa analizeze un mesaj anume si sa deprinda obisnuinta de a se exprima clar si coerent.

Atelier de IMPROVIZATIE PE TEXT pentru copii (7-12 ani), cu Smaranda Caragea, din 25 martie, ora 11.30 – Descifrarea unui text la prima vedere ii poate stimula pe cei mici sa descopere legaturile logice cauza-efect dintre actiuni, sa analizeze o situatie, personaje si chiar dimensiunea morala a unor intamplari.

Mai multe informatii despre cursuri puteti solicita la adresa de mail: contact@victoriei.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.