Stiri literare — 07 - 02 - 2017
La Editura All, cartile pentru copii au preturi reduse

140 de titluri aparute la Editura Galaxia Copiilor, inclusiv noutati din seriile de succes Pisicile Razboinice, Exploratorii si Supravietuitorii au o reducere de 50% pe durata vacantei celor mici, exclusiv pe site-ul editurii, www.all.ro. Promotia este valabila in limita stocului disponibil, pana pe 12 februarie.

Portofoliul Grupului Editorial ALL de carte destinata copiilor s-a imbogatit de curand cu titluri foarte asteptate de catre micutii cititori, in completarea seriilor de succes.

Ultimul volum din seria Pisicile Razboinice, “Vremuri intunecate”, de Erin Hunter, un bestseller international a carui popularitate a depasit orice asteptari, este unul dintre titlurile asteptate cu nerabdare in randul celor mici, acum disponibil in cadrul promotiei cu reducere de 50%.

“Tatanus Piparus. Cainele fantoma” de Claire Barker, o carte de aventuri pentru copii, cu o doza mare de sensibilitate, este un volum exceptional, care a intrat in luna decembrie in portofoliul Editurii Galaxia Copiilor.

Toate titlurile care fac parte din aceasta promotie pot fi accesate intr-o categorie speciala din site, AICI.(0) Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie

Despre autor

Cristina Mitrea

Te-ar putea interesa si...