Stefan Banica este un scriitor cu probleme in “Jake si femeile lui”

Stefan Banica da viata unui nou personaj fascinant din galeria dramaturgului Neil Simon: Jake, singurul rol masculin din piesa “Jake si femeile lui”, care se va juca pe 9 februarie la Galati, Casa de Cultura a Sindicatelor si pe 10 februarie, la Constanta, Casa de Cultura a Sindicatelor. Spectacolele incep la ora 19.30.

Piesa este regizata de Claudiu Goga, iar din distributie fac parte: Carmen Tanase, Anca Dumitra, Andreea Vasile, Luminita Erga, Ada Gales, Diana Roman, Nadiana Salagean, Roberta Mitrache.

Jake este un scriitor de succes, aflat la a doua casatorie. In pragul unei crize, Jake examineaza toate relatiile cu femeile din viata sa, suprapunand planul imaginar cu cel real, in speranta de a intelege modul prin care ar putea fi un sot mai bun. Piesa permite spectatorului sa intre in lumea interioara a celebrului autor, fiind in parte autobiografia celui mai mare dramaturg contemporan, Neil Simon.

Biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacole si online, pe vandbilete.ro si eventim.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de 100 de lei si de 80 de lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.