DanaArtGallery implineste sapte ani si sarbatoreste cu o expozitie

DanaArtGallery implineste sapte ani si organizeaza cu aceasta ocazie o expozitie de grup in cadrul Metropolis Art Collection sub numele “Graphic / Reality”. Expozitia, al carei vernisaj va avea loc pe 24 februarie, ora 19.00, cuprinde lucrari de arta diverse in tehnicile: pictura, mixt media, grafica si fotografie.

“Graphic / Reality” cuprinde metamorfozari ale realitatii in imagini vizuale plastice , dar si fragmente de realitate captate cu ajutorul aparatului de fotografiat. Cu interventii ale autorului, mai mult sau mai putin recognoscibile, imaginile vor fi ca un ghid in universul sensibil al artistilor.

DanaArtGallery a inceput activitatea acum sapte ani, in timp realizand mai mult de 100 evenimente culturale. Este cunoscuta prin evenimentele de sustinere a tinerilor artisti, in special, dar si a numeroase evenimente cu artisti ajunsi la maturitate.

Expozitia va putea fi vizitata in perioada 20 februarie – 11 martie 2017, de luni pana sambata intre orele 12:00 si 20:00, la Metropolis Center, din Strada Grigore Alexandrescu nr. 89-97, Bucuresti.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.