Festivalul International de Film DaKINO incepe azi

Festivalul International de Film DaKINO va avea loc in perioada 1-5 martie, la ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, Cinema PRO, Cinema Muzeul Taranului – Studioul Horia Bernea. DaKINO 26 este organizat de Asociatia FAMart si Fundatia DaKINO, cu sprijinul CNC si al Primariei Municipiului Bucuresti prin ARCUB.

Arcub va gazdui:

– Competitia de Scurtmetraj DaKINO 26 si Gala de inchidere (in cadrul careia vor fi anuntate scurtmetrajele castigatoare);
– Filme prezentate in premiera in Romania;
– Workshop-uri si programe speciale dedicate publicului nostru.

Printre filmele care vor rula la Arcub se numara:

I, DANIEL BLAKE, prezentat in avanpremiera in Romania, joi, 2 martie, ora 21.00, castigatorul unor premii importante: Palme d’Or, Festivalul de Film de la Cannes 2016, Premiul BAFTA pentru Filmul Britanic Exceptional al anului 2016.
CAPTAIN FANTASTIC, prezentat in premiera in Romania, vineri, 3 martie, ora 21.00; filmul a fost nominalizat la Premiile Oscar, Globurile de Aur si Premiile BAFTA 2017 pentru Cel mai bun actor in rol principal – Viggo Mortensen si a castigat Premiul pentru Regie, Un Certain Regard, Festivalul de Film de la Cannes 2016;
FIXEUR, in regia lui Adrian Sitaru, programat sambata, 4 martie, de la ora 17.00; proiectia va fi urmata de o discutie cu echipa filmului.

Programul integral al Festivalului este disponibil pe site-ul www.dakinofestival.ro.
Biletele pot fi achizitionate de la casele de bilete ale salilor de cinema sau de pe site-ul www.eventbook.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.