28 martie – 2 aprilie: Festivalul International de Film Experimental Bucuresti

Cea de-a saptea editie a Festivalului International de Film Experimental Bucuresti BIEFF va avea loc in perioada 28 martie – 2 aprilie, la Cinema Muzeul Taranului si Cinema Elvire Popesco, organizat de Asociatia Culturala Manekino, in parteneriat cu PRINTOR COM si Asociatia Film Monitor, co-finantat de Administratia Fondului Cultural National si CNC.

Festivalul International de Film Experimental Bucuresti BIEFF ofera publicului romanesc rara oportunitate de a viziona cateva dintre cele mai provocatoare titluri din selectia prestigiosului Festival International de Film de la Berlin, din sectiunea sa de avangarda: Berlinale Forum Expanded.

Programul tematic Nostalgia for the Future prezinta cel mai recent titlu semnat de celebrul regizor de film experimental Guy Maddin, alaturi de lucrari ale catorva dintre cei mai interesanti artisti vizuali contemporani: Clemens von Wedemeyer, Larissa Sansour si Søren Lind.

Programul competitiv You Are Another Me pune sub semnul intrebarii notiunea de frontiera, explorand in acelasi timp alteritatea si limitele empatiei. Cum ne putem raporta la realitatea altei fiinte umane? Putem oare iesi din bula interioara a propriilor minti pentru a intelege ceva ce nu am trait noi insine?

Programul festivalului BIEFF 2017 poate fi consultat AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.