Suflet in culori revine in sprijinul copiilor cu autism

Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura si Asociatia Help Autism, cu sprijinul Kaufland Romania, in parteneriat cu Centrul InfoEuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Radio Romania, Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”, Muzeul National George Enescu, Gala Societatii Civile si Floria.ro organizeaza evenimentul SUFLET IN CULORI.

“Suflet in culori”, concert caritabil in beneficiul copiilor cu autism, a ajuns la cea de-a IV-a editie, care va avea loc sambata, 1 aprilie, incepand cu ora 19.00, pe scena Salii Radio din Bucuresti. Asociatia Help Autism marcheaza astfel, pentru al patrulea an, Ziua Internationala a Constientizarii Autismului (2 aprilie), prin intermediul evenimentului cultural menit sa atraga atentia asupra problematicii autismului in Romania si totodata sa stranga fonduri pentru sustinerea celor 440 de copii din asociatie.

Clara CERNAT (vioara/viola), Thierry HUILLET (pian) si Gari CAYUELAS – KRASZNAI (clarinet), adica Trio Huillet, sunt artistii care au raspuns de aceasta data initiativei celor doua organizatii de a aduce in atentia publicului bucurestean constientizarea autismului printr-un concert de exceptie. Trio Huillet abordeaza un repertoriu exceptional de muzica de camera, reunind trei instrumente care se completeaza reciproc: viola, clarinetul si pianul.

Biletele se gasesc pe www.bilete.ro, in Oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos. Fondurile colectate in urma vanzarii de bilete vor fi directionate catre programele de terapie pentru copiii cu autism derulate de Asociatia Help Autism.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.