“Treapta a noua” se joaca pe 8 martie la Teatrul Arte dell’Anima

Teatrul Arte dell’Anima va ofera sansa de a reincerca alaturi de patru tinere actrite sa reinnodati legatura dintre o mama si fiica pe care aceasta a parasit-o in urma cu sase ani. Spectacolul “Treapta a noua” se va juca pe 8, dar si pe 18 martie, incepand cu ora 19.00, la sediul teatrului: Str. Fainari Nr. 17D, sector 2, Bucuresti.

Piesa lui Tom Ziegler spune povestea unei femei – Joanna McNeil – care s-a tratat de alcoolism si care incearca acum, cu ajutorul prietenei sale, Eleanor Houser, sa repare raul pe care l-a facut familiei sale din cauza dependentei sale. Actiunea se desfasoara in ziua in care Melissa Wright, fiica sa de 16 ani, vine in vizita la mama sa, prima oara dupa abandon. De-a lungul celor cateva incercari de a-si recupera simpatia fetei, Joanna mai are parte si de cateva surprize, placute si neplacute, culminand cu aparitia lui Tracy – o toxicomana adolescenta, care vede in Joanna mama pe care ea nu a avut-o niciodata.

Distributie 8 martie:

Melissa: Gloria Melu
Joanna: Bianca Oprea
Tracy:Andreea Mera
Eleanor: Ioana Vasile

Distributie 18 martie:

Melissa: Roxana Vaduva
Joanna: Carla Mihai
Tracy:Andreea Mera
Eleanor: Corina Bunghez

Clasa coordonata de prof. univ. dr.: Adrian Titieni
Proiect coordonat de lect. univ. dr.: Mihaela Betiu
Scenografie si costume: drd. Mihaela Popescu
Coord. prof. univ. dr. Stefania Cenean

Biletele costa 30 lei. Rezervarile se fac pe Facebook prin mesaj, la numarul de telefon: 0733060033 sau prin e-mail la teatru@artedellanima.ro.
Biletele se pot ridica de la sediul Teatrului Arte dell’Anima, intre orele 10.00 si 18.00.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.