Premiera la Arcub: “Plastic”

Premiera oficiala a spectacolului “Plastic” in regia lui Theodor-Cristian Popescu va avea loc pe data de 25 martie, cu doua reprezentatii (ora 16:00 si ora 19:30) la Sala Mare a Arcub. Din distributie fac parte Bogdan Dumitrache, Cristina Toma, Istvan Teglas, Ciprian Nicula, Nicoleta Lefter / Ioana Marcoiu.

“Plastic” spune povestea unui cuplu modern. Un El, medic, dispus sa faca orice pentru a capata valoare in ochii sotiei, o Ea, artist, asistenta a unui artist contemporan cunoscut, Serge Haulupa. Dincolo de carierele lor, sunt parintii unui copil aflat la pubertate, care filmeaza tot ceea ce vede. O familie tipica, incearcand sa tina pasul cu tendintele secolului al XXI-lea: succesul, acumularea de material, vacantele luxoase. Pentru ca nu fac fata, decid sa angajeze o femeie care sa ii ajute cu treburile casnice. Prezenta acesteia, care vine dintr-un mediu diferit, genereaza involuntar situatii jenante si scoate la suprafata conflicte tacite. Femeia de serviciu devine confidenta mamei, ajutorul fiului, prietena tatalui si muza lui Haulupa, artistul care pare sa guverneze aceasta lume tot mai confuza.

Spectacolul este recomandat persoanelor peste 14 ani.

Pe 25 martie, personajul Jessica este interpretat de la ora 16:00 de catre Ioana Marcoiu iar de la ora 19:30 de catre Nicoleta Lefter.

Biletele costa 35 lei (Categoria I) si 25 lei (Categoria II) si se gasesc pe http://arcub.ro/bilete-online/ si http://bilet.ro/ sau la casa de bilete de la sediul ARCUB, Strada Lipscani, nr. 84-90.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.