Lansare Herald: “Epoca ratiunii” de Thomas Paine

Editura Herald si A.S.U.R (Asociatia Secular Umanista din Romania) va invita cu bucurie joi, 16 martie, ora 18:30, la Libraria Seneca Anticafe (din Str. Arhitect Ion Mincu, nr.1, Bucuresti), la evenimentul de lansare a cartii “Epoca ratiunii” de Thomas Paine. Titlul a fost publicat in colectia Cogito a editurii.

Presarand textul cu intrebari retorice si repetitii, Paine isi incurajeaza cititorul sa completeze in mod independent perspectivele si argumentele pe care le prezinta, deoarece autorul nu doreste sa isi impuna propriile credinte. Fiind o carte universalista, „Epoca ratiunii” sustine existenta religiei naturale si pune in discutie structura intregii religii organizate. “Epoca ratiunii” ne indeamna sa il cautam pe Dumnezeu de unii singuri, acolo unde se manifesta el cel mai limpede: lumea naturala.

Invitatii speciali ai evenimentului sunt: Ion Bogdan Lefter (scriitor, critic literar, analist cultural si politic), Valentin Sava (presedinte Asociatia pentru Dezvoltare Intelectuala si Personala) si Monica Belitoiu (director executiv A.S.U.R.).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.